Book her Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Terrasser & GangstierØnsker du ny terrasse/gangsti? Eller blot en fornyelse af den eksisterende?

Ved planlægning og placering af en ny terrasse skal der bland andet tages hensyn til solens gang på himlen, vindforholdene samt resten af havens udformning. Terrassen skal placeres der hvor du kan få mest mulig glæde af den.

Der er et meget stort udvalg af forskellige terrasser og gangstier.
Det er vigtigt at den valgte flise passer til både pengepungen og omgivelserne. F.eks. kan den lille flise skabe et andet indtryk end en stor.
Der er god hjælp at hente, ved at gå ind og søge inspiration på Farum beton og IBF´s hjemmesider.
udover at vælge en sten eller flise, skal man også tage stilling til, hvordan de skal lægges og i hvilket forbandt eller rækkefølge. Muligheder er der nok af.

Link til inspiration på fliser og belægning:

 

Anlæg af terasse

Når man skal have anlagt en terrasse eller gangsti, er det vigtigt at opbygge en god og solid bund. Den bund skal sikre at anlægget holder sit samme flotte udseende i mange år.

Fundamentet i orden

Bunden opbygges med tanke for hvilken belastning anlægget udsættes for, samt hvilken bæreevne den eksisterende jordbund har. Det er selvfølge også meget vigtigt at arbejde med afvanding, idet at stående vand på belægningen eller i bærelaget under fliserne, kan skabe lunker og udskridning af fliserne.

Vidste du at...

Vi har fagudlært personale og med vores erfaring og kunnen vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig