Book her Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Trappe & TerrænmurEn enkeltsidet terrænmur / støttemur bruges i haven hvor der er højdeforskelle, og hvor det enten ikke er muligt, eller det ikke vil klæde haven at løse problemet med en skrå vold.

Enkeltsidet

Ved opbygningen af en enkeltsidet terrænmur, der har til formål at holde og støtte en stejl jordvold, er det enormt vigtigt at bygge den korrekt op. Dvs muren skal stå på en god bund, der kan holde til den tunge vægt, hældningen skal være korrekt og højden er afgørende for om der skal bagstøbes. Vand er man også nød til at tage højde for, vand har mange kræfter og kan, hvis det får lov, vælte en mur. Vand kan ledes væk med et dræn. Det er med andre ord vigtigt, at skabe balance mellem det modsatrettede tryk imellen mur og jord.

Dobbeltsidet

Man kan også lave en dobbeltsidet terrænmur, den vil i dag typisk fungere som plantekumme / højbed.
Den dobbeltsidede terrænmur i mark- og kampesten kendes bedst fra skoven og markerne, hvor vejmænd og landmænd i gamle dage opbyggede og passede dem. Den gamle originale form for terrænmur, er den mest elegante efter min mening, men der findes et væld af flotte og rustikke alternative sten i beton.

Trapper

Ved opbygning af en trappe er det vigtigt det bliver gjort med tanke på sikkerhed og komfort. Der skal være korrekt afvandingsfald og trinflade/trin højde skal passe harmonisk sammen således at man kan gå nemt og naturligt på trappen. Vi bygger både trapper i beton og granit.

Vidste du at...

Vi har fagudlært personale og med vores erfaring og kunnen vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig

Kontakt

Ingen opgave er for os umulig, så har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os via
Mail: martinknold@yahoo.dk
eller
Tlf. 22 94 75 65