Book her Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Træfældning & BeskæringJeg tilbyder alle former for beskæring og træfældning - Vi er fuldt forsikret.
Arbejdet udføres med en god erfaring i hvordan de forskellige træer og buske arter sig og reagerer på beskæringen/fældning.

Vi tilbyder hækkeklipning.

Hvis hækken skal holdes tæt og fin, så anbefaler jeg at den bliver klippet 2 gange om året. Det er typisk omkring Sankt. Hans også igen til efteråret.

Vi tilbyder beskæring af buske.

Den lille have kan hurtigt blive "for lille", hvis at træer og buske får lov til at vokse som de selv vil. Det kan derfor være en god ide at beskære dem en gang i mellem. Mange buske bliver kun pænere af at blive holdt tætte.

Vi tilbyder beskæring af træer.

Det er dejlig med nogle træer i haven som kan give noget karaktere samt højde i rummet. Men de fleste træer har det med tiden at blive for store til haven, idet at det også er vigtigt at få lys ned til huset/terrassen. Løsningen kan være at beskære. De forskellige arter af træer reagerer meget forskelligt på beskæring, så det er vigtigt at vælge den rigtige løsning/beskæring. Generelt set er det bedst at beskære de tynde grene, idet at man efterlade et mindre sår på træet kontra hvis man beskære de tykke stammer. Det har meget at sige for træet at beskæring bliver så nænsom som mulig.

Vi tilbyder træfældning

Skal træet fældes, så klare vi også det.

Vidste du at...

Vi har fagudlært personale og med vores erfaring og kunnen vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig

Kontakt

Ingen opgave er for os umulig, så har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os via
Mail: martinknold@yahoo.dk
eller
Tlf. 22 94 75 65